Cappadocia day 1

Posted by on 4 November 2012

This morning I went to the underground city of Kaymakli. It is quite impressive and not for the claustrophobic’s as some of the tunnels are really narrow and tight. At some point I felt a bit uncomfortable thinking about what would happen if the electricity would fail.

It was really busy and at some point a girl started to panic a bit due to the narrow tunnels. After spending about 30 minutes down there even I was happy to be back outside again.  After that I took the twisty roads and haded for some of the valley’s.

Then I went back to Göreme, left the bike at the hotel and went to the open air museum.

The route:

Driving around in this area makes you feel alienated from your own planet. It is weird and overwhelming.

More to come tomorrow…………

5 Responses to Cappadocia day 1

 1. Neeltje en Andre

  Hoi Steven, Wat een mooie foto’s uit Goreme. Het lijkt me een hele bijzondere ervaring inderdaad om door dit landschap te rijden. Het is nu 10 november en wij zijn aan het Inle meer Vanmiddag gaan we een boottochtje maken . Heel romantisch met zijn tweeen de zon zien ondergaan over het meer. We zijn heel benieuwd naar je verdere ervaringen. We konden de laatste afevering van Wolsly niet ontvangen in het internetcafee aan de overkant van ons hotel. Morgen proberen we het weer. Het is fijn dat je zo van elkaar op de hoogte blijft Tot gauw Bisous Neeltje en groetjes van Andre.

 2. Alex

  Hi Steven! How’s it going. I guess, that you keep moving forward. Last weekend, I sold my bike, and got my transalp back. So, I’ll be your guest next year, I hope)) Cheers!

  • wolsly

   That is great news Alex!
   I do hope you can make it to Amsterdam.

   Greetings
   Steven

 3. Everhard

  Mooi man! Ik ben daar 5 jaar geleden ook geweest: overweldigend, he? Je gaat ook echt heel mooie foto’s maken. Als je die beelden van die Christussen ziet, let dan eens op de houding van de vingers. Die is elke keer anders en elke vingerzetting betekent iets speciaals (ik kan je niet helpen aan wát het dan betekent – alweer vergeten- dus dit is een vrij waardeloze tip van me!)maar sommige vingerzettingen komen overeen met die welke ook in het Boeddhisme voorkomen.
  Hier was het vandaag weer kl**te weer regen en koud en waai en woei! Bij jou ziet het er allemaal nog prachtig uit met zon en straal en is het ook nog een beetje warm daarzo? Morgen krijgt Landrover een andere versnellingsbak! Spannend! Fijne tijd verder en fijn van je te horen.

  • wolsly

   De meeste van die vingertjes zijn weggekrast, maar de houding van hun handen en vingers valt wel op.
   Die foto mocht ik niet eens nemen maar ik had het bordje niet gezien. Natuurlijk moest en zou een andere toerist die zich keurig aan de regeltjes hield mij er op attenderen. Wat warmte betreft s’nachts moet de kachel aan maar ik zit nu op het daktaras van het hotel in mijn T-shirt. Hellaas lekt het pootje nog steeds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *